Vastgoed Hypotheek

Investeren in vastgoed

Spaargeld levert tegenwoordig niet veel meer op. Hoe haal je nu het meeste uit je geld? Glebbeek Hypotheken biedt oplossingen aan grote en kleine beleggers, zowel particulier als zakelijk. Van enkele woningen tot grote woning portefeuilles. Wij werken hiervoor samen met o.a. Domivest, Woonfonds, Nationale Nederlanden, NIBC Vastgoed, RNHB, ING en Rabobank. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van uw eerste beleggingswoning maar ook voor de (her)financiering van uw portefeuille tot 10 miljoen euro.

Enkele redenen om in vastgoed te investeren:

  • U heeft overwaarde waar u iets mee wilt
  • U wilt een woning kopen voor uw kind
  • U heeft spaargeld dat niet rendeert

Logo ABN Amro
Logo ING
Logo Nationale Nederlanden
Logo Rabobank
Logo Woonfonds Hypotheken
Logo NIBC Vastgoed
Logo RNHB
Logo Domivest

Voordelen van investeren in vastgoed

Als u overweegt om te investeren in een beleggingspand, verwacht u een bepaald rendement op de korte en lange termijn. Bijvoorbeeld door de winst die de toekomstige verkoop van het pand u oplevert.

Maar ook door de ontvangst van inkomsten uit uw verhuurde pand haalt u rendement uit uw vastgoedbelegging. Andere voordelen zijn: investeren in iets tastbaars, indirect en direct rendement, belastingvoordelen en bescherming tegen inflatie.

Heeft u al een beleggingspand op het oog, of wilt u meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op.Maak een vrijblijvend kennismakingsgesprek! 

 

Copyright © 2015 Glebbeek Hypotheken

Disclaimer | Privacy statement | Contact
Website door: Dutch Media Lab