Kenmerken en voorwaarden ABN Amro Hypotheek

ABN Amro Hypotheek


Heeft u een nieuwe baan in een andere stad? Wilt u heel graag een tuin? Of is er een kleine op komst? Als u wilt verhuizen, komen er veel vragen op u af. Hoeveel kunt u lenen? Welke hypotheekvorm past bij u? En welke hypotheekaanbieder? Hieronder leest u meer over de voordelen van het afsluiten van een hypotheek bij ABN AMRO.Icoon flexibele hypotheek

Flexibele hypotheek

Dankzij een Perspectiefverklaring komen ook flexwerkers en uitzendkrachten in aanmerking voor een hypotheek bij ABN AMRO (zonder of met NHG). Zij moeten dan tenminste 1 jaar beoordeelbare werkervaring hebben via de volgende uitzendbureaus: Actief Werkt!, Adecco, Driessen HRM, Faber Personeelsdiensten, HappyNurse, Manpower, Randstad, Tempo Team, Timing, Yacht, YoungCapital Otto Work Force. De Perspectiefverklaring wordt door deze uitzendbureaus afgegeven.

Icoon zzp hypotheken

ZZP hypotheek

ABN AMRO heeft de mogelijkheden voor ZZP’ers verruimd om een hypotheek met NHG aan te vragen. Voorheen moest iemand 3 jaar actief zijn als zelfstandige om voor een hypotheek mét NHG in aanmerking te komen. Een ZZP’er kan nu al na 12 maanden zelfstandigheid een hypotheek met NHG aanvragen op basis van een Inkomensverklaring. Deze inkomensverklaring moet dan door een externe partij worden afgegeven. ABN AMRO sluit hiermee aan bij de verruiming van het NHG-beleid zoals dat al enige tijd geldt.

Icoon extra aflossen

Extra aflossen

Elk kalenderjaar mag u een gedeelte van uw hypotheek boetevrij aflossen. Dit is meestal 10% van het oorspronkelijke bedrag van een leningdeel. Hoeveel het precies voor u is, staat in de voorwaarden van uw hypotheek. U regelt het zelf eenvoudig via Internet Bankieren. U ziet dan meteen wat uw nieuwe, lagere, maandbedrag wordt. 

Icoon nieuwbouw en duurzaamheidskorting

Nieuwbouw /Duurzaamheidskorting*

Met Duurzaamheidskorting krijgen klanten met een duurzame (nieuwbouw)woning voor de eerste rentevaste periode 0,20% korting op de hypotheekrente. Zo besparen ze met een duurzame woning op hun energierekening en op hun maandelijkse hypotheeklasten. 

*Duurzaamheidskorting: 0,20% rentekorting bij nieuwbouw (EPC max. 0,4) of bestaande energiezuinige woning (Energie-Index tussen 0 en 0,7)

 

Direct vrijblijven contact! 
 

Copyright © 2015 Glebbeek Hypotheken

Disclaimer | Privacy statement | Contact
Website door: Dutch Media Lab